woensdag 3 augustus 2011

Ons huis

Vanaf vandaag zijn wij de trotse 'echte' eigenaren van ons huis! We wonen hier al 6 jaar en vandaag hebben we het dan echt gekocht. Met de komst van ons meisje hebben we extra ruimte nodig en willen we dit huis graag verbouwen/ uitbouwen. Dat is nu weer een stapje dichterbij. Over een maandje gaat de bouw van start en zal het denk ik een veel-besproken onderwerp worden hier op mijn blog.

Vandaag kunnen jullie een kijkje nemen in de 'babycorner' die we nu hebben geklust in onze slaapkamer.De commode scoorde ik via marktplaats, de wieg daar heeft Tijmen nog in gelegen. Geweldig hoe je de meubeltjes ziet opknappen na een likje verf.
Het jurkje is van Bora, boven de commode hangen japanse ballonnen, die bestelde ik hier. Van familie kreeg ik een klein schoentje, gemaakt van het geboortekaartje. Boven de wieg hangen 2 schilderijtjes van Denise Kruithof. Zij exposeerde haar werk tijdens de kerstmarkt in Dordrecht bij Mundi Color. Mijn moeder haakte kleine knuffeltjes en van de BFF kreeg ik Hendrik de uil.

Voorlopig is de corner nog genoeg, over een paar maandjes mag ik een hele babykamer inrichten!

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met het feit dat jullie nu officieel huiseigenaren zijn!
    ps. Die Japanse ballonnen zijn gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter laat!